Campania PROMOTIE S.C. PRO SPERANTA 2002 S.R.L. statii GPL Pitesti!"- aprilie 2019 se prelungeste in statia Pitesti str. Basarabiei pana la data de 31.07.2019 

Campanie promoțională permanentă in stațiile GPL ProSperanța

Pro Speranța vă răsplătește la fiecare alimentare de minim 20L GPL cu un odorizant sau poți alege să participi la campania de strângere puncte la alimentare  în baza talonului pentru a obține o reducere din costul reviziei instalației GPL.

Statiile participante la promotie: Statie Pitesti, str. Basarabiei, F.N; Statie Campulung, str. Alexandru cel Bun; Statie Topoloveni, Statie Calea Bucureşti. Nr. 9, Statie Ramnicu Valcea, str. Posada, nr. 4, DN 67; Statie Stefanesti; Statie Curtea de Arges, str. Negru Vodă, nr. 116

Premiile si bonificatiile nu se pot cumula din mai multe campanii pentru aceași alimentare, nu se raportează și nu pot fi date altor persoane ( respectiv talonul este nominal).

Rezervoare GPL pentru uz casnic si industrial

Pro Speranța vă pune la dispoziție o gamă largă de rezervoare pe diferite tipodimensiuni, începand de la 500L pana la 10.000L pentru uz casnic si industrial.

Detalii aici, sau pe site rezervor-gpl.ro

 

Anunt angajare ProSperanta

Vrei sa faci parte din echipa noastra?
Noi te instruim si te sustinem!!!
Angajam persoane serioase, corecte si cu orientare catre clienti pentru postul de operator Gpl din Pitesti sau Merisani.
Oferim salariu motivant, bonusuri in functie de performanta si decontarea transportului pe traseul Bascov-Merisani.
Rugam depunerea CV-ului pe adresa de email: pro.speranta2002@yahoo.com.

 

Recomandari ProSperanta

landi renzo

I. Din experienta echipei PRO SPERANTA 2002 va recomandam echipamentele GPL originale de la LANDI RENZO, companie ce activeza la nivel mondial pe piata componentelor si sistemelor alternative ce folosesc drept carburant GPL si METAN. 

II. Pentru utilizarea la maxim a beneficiilor instalatiei GPL Landi Renzo si scaderea gradului de uzura a motorului pe termen lung utilizati numai GPL auto de la ROMPETROL.

  

Produse inovatoare si servicii profesioniste de montaj instalaţii GPL şi distribuţie GPL

service-gpl-pitesti

Cu o experienta de peste 8 ani pe piata romaneasca de profil, PRO SPERANTA 2002 s-a impus ca unul dintre prestatorii de servicii de top pe piata de GPL din judetul Arges. Profesionalismul si inalta calificare a specialistilor nostri rezulta din experienta acumulata in toti acesti ani, in montajul a peste 10 000 de instalatii GPL. PRO SPERANTA 2002 comercializeaza produsele unuia dintre cei mai mari producatori mondiali de instalatii GPL: LANDI RENZO  si ofera montajul instalatiilor GPL, in service-ul din Pitesti, judetul Arges. Va punem la dispozitie si o gama variata de rezervoare GPL pentru instalatiile GPL corespunzatoare unui numar impresionant de marci de autoturisme.

instalatii-gpl-pitesti

Service specializat in revizia si montajul instalatiilor GPL

Va asteptam la service-ul GPL din Pitesti PRO SPERANTA 2002. Service-ul nostru GPL din Pitesti este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru diagnosticarea, reglarea si montajul instalatiilor GPL, precum si pentru revizia acestora. Specialistii nostri va ofera consiliere gratuita pentru autoturismul dumneavoastra! Mai mult, Pro Speranta 2002 rasplateste fidelitatea clientilor sai. In service-ul nostru, autoturismul dumneavoastra poate beneficia de revizia gratuita pentru instalatia auto GPL.

GPL: ecologic, sigur si economic, o multitudine de avantaje

service-gpl-pitesti

GPL-ul este un carburant ecologic pentru ca nu contine plumb, sulf sau benzen. Fata de benzina, emisiile poluante sunt cu mult reduse. Studiile privind utilizarea combustibililor nepoluanti efectuate in ultimii 10 ani au demonstrat ca motoarele echipate cu instalatie GPL reprezinta una dintre cele mai fiabile solutii pentru reducerea emisiilor poluante. Mai mult, GPL este un combustibil economic – fara accize si taxe suplimentare, il gasiti la punctele de distributie GPL la aproximativ jumatate din pretul benzinei. Un avantaj deloc de neglijat este acela ca instalatia de alimentare cu GPL este mult mai sigura decât cea pe benzina, deoarece componentele sunt supuse unor verificari riguroase, fiind omologate international.

Profesionalismul si calitatea serviciilor sunt atuurile noastre!